14 січня 2020
1200

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

 

За ініціативи Благодійної організації «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» (БО «БФ «ССС») та підтримки Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, з нагоди Міжнародного дня прав людини, у Верховній Раді України з 14 до 17 січня 2020 року буде розгорнуто тематичну експозицію під назвою  «Арт-терапія:унікальний досвід реінтеграції після війни». Це 25 різнопланових робіт (картин) ветеранів АТО/ООС, які проходять реабілітацію у комунальному закладі «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни». Малюнки були створені в рамках курсу з арт-терапії, яку організували представники БО «БФ «ССС» за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Метою виставки є інформування народних депутатів України та інших відвідувачів Верховної Ради України про сучасні інтерактивні методи відновлення психологічного здоров’я ветеранів та учасників АТО/ООС.

Експозицію можна буде оглянути в кулуарах ІІІ поверху будинку Верховної Ради України (вул. Грушевського, 5) з 14 до 17 січня 2020 року. Вхід за картками акредитації.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування