17 грудня 2019
1200

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

 

Напередодні Дня святого Миколая, за ініціативи народного депутата України Андрія Стріхарського, відбудеться відкриття експозиції «Україна – очима дітей».   Виставка юних художників із зони проведення Операції об'єднаних сил (ООС) розповідає про дитинство під вибухи снарядів, про те, як вижити і не перестати вірити в краще.
 «Хочу допомогти дітям із зони проведення ООС і подарувати їм трохи новорічного дива!» - розповідає Андрій Стріхарський, - «Буде близько 30 робіт, які намалювали діти із зони АТО. На них художники покажуть людям ту Україну, яку бачили і хочуть бачити вони в майбутньому».

Кожна робота на виставці зі своєю історією, за кожною картиною - дитячі переживання, мрії та віра в світле майбутнє, незважаючи ні на що. Вас чекає спілкування з юними художниками, громадськими, політичними діячами та представниками культури.

Ознайомитися з експозицією можна протягом пленарного тижня з 17 до 20 грудня 2019 року в кулуарах І поверху будинку Верховної Ради України (вул. М. Грушевського,5). Вхід за картками акредитації.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування