27 листопада 2019
1500

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

Парламентські слухання на тему: "Пріоритети екологічної політики Верховної Ради України на наступні п'ять років" проводяться відповідно до Постанови Верховної Ради України від 18 вересня 2019 року № 103-IХ.

До участі у підготовці проведення парламентських слухань запрошуються центральні органи виконавчої влади під керівництвом Кабінету Міністрів України, місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, спеціалісти наукових установ, громадських організацій.

Організаційно-методичне забезпечення проведення заходу здійснює Комітет Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування.

Для висвітлення парламентських слухань запрошуються засоби масової інформації.

Організатори запрошують зацікавлених осіб долучатися до опрацювання питань, винесених на обговорення в рамках парламентських слухань, зокрема, щодо законодавчого врегулювання суспільно важливої проблематики.

За результатами проведення парламентських слухань буде підготовлено проект їх рекомендацій, відповідний проект Постанови Верховної Ради України та підготовлено до видання матеріали парламентських слухань.

Місце проведення парламентських слухань: м.Київ, вул.М.Грушевського, 5, зала пленарних засідань Верховної Ради України.


Контактна особа: Бережний Євген Олегович, тел. 255 21 97.

 

Вхід представників ЗМІ за картками акредитації через 1-й під’їзд

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування