14 березня 2018
1430

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

 

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення (вул. Грушевського, 5,   3-й поверх,   Зала нарад №1)

 

Порядок денний засідання

1. Реалізація права громадян на отримання житла з житлового фонду соціального призначення

2. Про результати робочої поїздки члена Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення – народного депутата України Королевської Н. до м. Слов’янськ

3. Проект Закону про ратифікацію Угоди між Україною та Португальською Республікою про здійснення оплачуваних видів діяльності членами сімей, які перебувають на утриманні дипломатичного, адміністративного та технічного персоналу дипломатичних представництв та консульських установ (р.№ 0176, Президент України)

4. Проект Закону про внесення зміни до розділу VIII "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" у зв'язку з підготовкою та проведенням в Україні фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017/2018 (р.№ 7516, Кабінет Міністрів України ) (Комітет головний)

5. Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо запровадження європейських стандартів соціального захисту осіб з інвалідністю) (р.№ 6670, Кабінет Міністрів України )

6. Проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України «Про прожитковий мінімум» (р.№ 7120, н.д. М.Папієв) (Комітет головний)

7. Проект Закону про внесення змін до статті 5 Закону України «Про прожитковий мінімум» (р.№ 7121, н.д. М.Папієв) (Комітет головний)

8. Проект Закону про внесення змін до Кодексу законів про працю України (щодо обмеження максимальної заробітної плати) (р.№ 7204, н.д. Підберезняк В.) (Комітет головний)

9. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо покращення рівня соціального захисту військовослужбовців, осіб з інвалідністю, осіб, які не мають права на пенсію, зниження пенсійного віку для деяких категорій осіб (р.№ 7532, н.д.   Рабінович В.) (Комітет головний)

10. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо добровільної участі у системі державного пенсійного забезпечення) (р.№ 7157, н.д. Мураєв Є.) (Комітет головний)

11. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо оподаткування державних пенсійних облігацій) (р.№ 7158, н.д. Мураєв Є.)

12. Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо компенсації дефіциту коштів Пенсійного фонду України) (р.№ 7159, н.д. Мураєв Є.)

13. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо запобігання мобінгу) (р.№ 7005, н.д. Лінько Д., Лозовой А.) (Комітет головний)

14. Проект Постанови про деякі питання осучаснення (валоризації) пенсій в Україні (р.№ 6274, н.д. Королевська Н., Солод Ю.) (Комітет головний)

15. Проект Закону про внесення змін до пункту 26 Розділу VI "Прикінцеві та перехідні положення" Бюджетного кодексу України (щодо забезпечення механізму виплати щорічної грошової допомоги ветеранам війни, членам сімей загиблих та особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною у належному розмірі) (р.№ 6704, н.д. Білецький А., Петренко О.)

16. Проект Закону про врегулювання питань в окремих галузях охорони здоров'я (р.№ 7480, н.д. Яценко А.)

 

Вхід за картками акредитації через 9-й під’їзд з 14:00


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування