12 лютого 2018
1100

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

 

Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування проведе у місті Вінниця засідання "круглого столу" на тему: "Законодавче регулювання у сферах локальної демократії та правового статусу депутатів місцевих рад: поточний стан і перспективи удосконалення".

Під час заходу, що відбудеться за участі народних депутатів України, представників органів місцевого самоврядування та їх асоціацій, громадськості, міжнародних інституцій, науковців, Комітет планує обговорити сучасний стан та перспективи удосконалення законодавчого регулювання питань локальної демократії в Україні, а також поточний стан і проблемні питання імплементації українського законодавства у сфері статусу депутатів місцевих рад.

Адреса: м. Вінниця, вул. Соборна, 34, готель «Франція». Початок реєстрації о 10:30.

Контактна особа щодо організації заходу – головний консультант секретаріату Комітету Ірина Ляшко (конт. тел.: 255-25-33, e-mail: liashko-i@rada.gov.ua).

"Круглий стіл" відбудеться за сприяння та підтримки проекту ПРООН в Україні «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», проекту USAID «Громадяни в дії», що реалізується Українським незалежним центром політичних досліджень, проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) та проекту «Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні», що реалізуються Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України».



Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування