22 березня 2017
1500

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції (вул. Садова, 3а, к. 330).

Порядок денний:

I. Організація роботи Комітету  

1. Про розклад засідань Комітету на квітень 2017 року.      

II. Проекти законів України, у підготовці яких на розгляд Верховної Ради України Комітет приймає участь (індекс 3)

2. Про проект Закону про внесення зміни до статті 3 Закону України «Про запобігання корупції» (реєстр. № 6172, Президент України).

3. Звіт про хід і результати виконання програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2016 році.

III. Проекти законів України, у підготовці яких на розгляд Верховної Ради України Комітет приймає участь (індекс 15)

4. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо приведення законодавства у сфері проходження військової служби у відповідність до законодавства у сфері запобігання корупції та уточнення строків подання військовими посадовими особами декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування) (реєстр. № 6051, н.д.Вінник І.Ю.).

IV. Проекти нормативно-правових актів, які опрацьовуються Комітетом на предмет відповідності вимогам антикорупційного законодавства (індекс 16) та з метою проведення антикорупційної експертизи (індекс 17)

VI. Проекти нормативно-правових актів, в яких виявлено корупціогенні фактори (індекс 17)

6. Про проект Закону про особливості управління окремими територіями Донецької та Луганської областей (реєстр. № 4297, н.д. Німченко В.І., Воропаєв Ю.М. та інші).

7. Про проект Закону про гуманітарну допомогу в кризових ситуаціях (реєстр. № 4360, н.д. Третьяков О.Ю., Бурбак М.Ю. та інші).

8. Про проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо гуманітарної допомоги в кризових ситуаціях (реєстр. № 4361, н.д. Третьяков О.Ю., Бурбак М.Ю. та інші).

9. Про проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України щодо гуманітарної допомоги в кризових ситуаціях (реєстр. № 4362, н.д. Третьяков О.Ю., Бурбак М.Ю. та інші).

10. Про проект Закону про внесення зміни до статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі» (щодо закупівлі товарів і послуг необхідних для проведення навчально-тренувальних зборів збірних команд України) (реєстр. № 5194, н.д. Палатний А.Л., Величкович М.Р. та інші) запрошені автори законопроекту.

11. Про проект Закону про правовий статус осіб, зниклих безвісти (реєстр. № 5435, н.д. Геращенко І.В., Іонова М.М. та інші) запрошені автори законопроекту.

12. Про проект Закону про правовий статус осіб, зниклих безвісти (реєстр. № 5435-1, н.д.Найєм М.-М.) запрошені автори законопроекту.

13. Про проект Закону про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України (щодо удосконалення механізмів забезпечення завдань кримінального провадження) (реєстр. № 5490, н.д. Паламарчук М.П., Алєксєєв С.О. та інші).

14. Про проект Закону про внесення зміни до статті 197 Податкового кодексу України щодо звільнення від обкладення податком на додану вартість операцій із ввезення на митну територію України та постачання на митній території України виробничого обладнання та цілісних майнових комплексів для новостворених переробних підприємств (реєстр. № 5507, н.д. Березкін С.С.).

15. Про проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо плати за землю (реєстр. № 5551, н.д. Мартиняк С.В.).

16. Про проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо плати за землю (реєстр. № 5552, н.д. Мартиняк С.В.).

17. Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про очищення влади» (щодо вдосконалення правових норм) (реєстр. № 5563, н.д. Кіраль С.І., Голуб В.В.).

18. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо поліпшення умов ведення будівельної діяльності (реєстр. № 5587, Кабінет Міністрів України).

19. Про проект Закону про Фонд енергоефективності (реєстр. № 5598, Кабінет Міністрів України).Початок форми

Кінець форми

 

20. Про проект Закону про внесення змін до статті 141 Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування витрат на фінансування об'єктів та закладів спортивної інфраструктури, охорони здоров'я та культури (реєстр. № 5643, н.д. Чижмарь Ю.В., Силантьєв Д.О. та інші).

21. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо встановлення строку прийняття процесуального рішення прокурором під час досудового розслідування) (реєстр. № 6057, н.д. Македон Ю.М.).

22. Про проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання інвестиційної діяльності шляхом передбачення можливості відстрочки орендної плати  (реєстр. № 6076, н.д. Дзюблик П.В., Кривенко В.В. та інші).Початок форми

Кінець форми

Різне.

23. Про звернення народного депутата України – голови підкомітету з питань взаємодії з громадянським суспільством Луценка І.В.

23.1  Про звернення народного депутата України Власенка С.В. щодо ініціювання Комітетом включення до розкладу пленарних засідань Верховної Ради України проекту Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо виконання Україною міжнародних рекомендацій про фіскальну прозорість суддів (реєстр. № 2886).

Вхід за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування