10 березня 2017
1030

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

«Круглий стіл» на тему: «Мир в Україні понад усе!» за участю всесвітньо відомого гуманітарного лідера Шрі Шрі Раві Шанкара (вул. Грушевського, 5, конференц-зал).

Захід відбудеться за підтримки народного депутата Миколи Кучера та за  ініціативи International Association for Human Values та Art of living Foundation.

Під час заходу буде обговорено надзвичайно актуальне та важливе питання для нашої країни – мир та стабільність.

Передбачається, що учасниками «круглого столу» стануть представники керівництва Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Адміністрації Президента України, Ради національної безпеки і оборони України, дипломати, лідери думок, а також волонтери та учасники АТО. Почесним гостем і одним з ключових спікерів стане тричі номінант на Нобелівську премію миру, Посол Миру Шрі Шрі Раві Шанкар. За свою 40-річну миротворчу діяльність він допоміг досягти прогресу на шляху врегулювання конфліктів в таких світових «гарячих точках», як Колумбія, Ірак, Косово, Шрі-Ланка, індійські Джаму і Кашмір, а також в низці інших регіонів.

Усіх представників ЗМІ, бажаючих взяти участь у заході, просимо обов’язково акредитуватися до 14:00, 9 березня 2016 р. за тел.: (050)382-82-74 (Олена)  a.khmara@pr-service.com.ua

 

Вхід за картками акредитації через 9 підїзд


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування