27 лютого 2017
1100

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

«Круглий стіл» за участю видатного норвезького економіста Еріка Райнерта «Кінець вільного ринку чи нова глобалізація? Як Україні стати успішною» (вул. Грушевського, 5, конференц-зал).

Організатор заходу: Комітет Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва.

Минулий рік був насичений масштабними економічними та політичними подіями. Розгубленість та хаос або стратегія та планування? Що спричиняє тектонічні зміни у світовій політиці та економіці, та яким шляхом має рухатися Україна, щоб не тільки втриматись на плаву, а й стати успішною? Про це йтиметься під час дискусії з професором Райнертом.

Спікер:

Ерік Райнерт – видатний норвезький економіст, випускник Гарвардської школи бізнесу (МВА) та Корнуельського університету (Ph.D, економіка, філософія), професор технологій управління та стратегій розвитку Талліннського технічного університету Естонії, голова міжнародного фонду «Інший канон» (The Other Canon Foundation), Голова Консультаційної ради Центру розвитку ринкової економіки (CMD-Ukraine).

Автор бестселеру «Як багаті країни розбагатіли ... і чому бідні країни залишаються бідними», що за версією Всесвітнього економічного форуму входить до ТОП-100 книжок, що найбільше вплинули на світову економіку за останні 100 років. 

Модератор:

Віктор Галасюк – Голова Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва, Президент Української Асоціації Римського клубу, к.е.н.

До участі у круглому столі запрошені народні депутати України, урядовці, промисловці та експерти.

Участь можлива тільки за попередньою реєстрацією: rnv@clubofrome.org.ua або +38 (050) 804-33-43

 

Акредитація ЗМІ: 067 748 08 19 / halasiuk.press@gmail.com

www.facebook.com/IndustryCommittee/

 

Вхід за картками акредитації через 9-й під’їзд

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування