22 лютого 2017
1500

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності (вул. Садова, 3-а, к.727).

Порядок денний:

1. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про звільнення Авакова А.Б. з посади Міністра внутрішніх справ України» (реєстр. №2846), поданий народними депутатами України Соболєвим Є.В., Добродомовим Д.Є., Костенком П.П. та іншими. Комітет головний.

2. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про самоусунення Міністра внутрішніх справ України Авакова А.Б. від виконання повноважень» (реєстр. №5486), поданий народним депутатом України Капліним С.М. Комітет головний.

3. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про звільнення              Авакова А.Б. з посади Міністра внутрішніх справ України» (реєстр. №5041), поданий народними депутатами України Капліним С.М., Немировським А.В. Комітет головний.

4. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення доступу захисника до особи, яка має право на захист» (реєстр. 5054), поданий народним депутатом України Власенком С.В. Перше читання. Комітет головний.

5. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за порушення правил рибальства та ведення робіт на землях водного фонду» (реєстр. №5262), поданий народними депутатами України Мушаком О.П. та іншими. Перше читання. Комітет головний.

 6. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів» (реєстр. №5364), поданий народними депутатами України Геращенком А.Ю. та іншими. Перше читання. Комітет головний.

7. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення регулювання діяльності в сфері паркування транспортних засобів» (реєстр. №5364-1), поданий народними депутатами України Сташуком В.Ф. та Ємцем Л.О. Перше читання. Комітет головний.

8. Про проект Закону України “Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення відповідальності за вчинені правопорушення у сфері інформаційної безпеки та боротьби з кіберзлочинністю”, (реєстр. № 2133а), поданий народними депутатами України” Кожем’якіним А.А., Бухарєвим В.В. та іншими. Повторне перше читання. Комітет головний.

9. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення відповідальності за вчинені правопорушення у сфері інформаційної безпеки та боротьби з кіберзлочинністю» (реєстр. № 2133а-1), поданий народним депутатом України Мосійчуком І.В. Перше читання. Комітет головний.

РІЗНЕ

Вхід за картками акредитації

 

***


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування