17 березня 2017
0930

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

У Комітеті Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування відбудеться Дванадцяте засідання Панелі «Реформа державного управління» Тематичної платформи «Демократія, належне врядування та стабільність» ініціативи ЄС «Східне партнерство».

Під час засідання будуть обговорені результати реалізації Робочої програми Панелі та досягнення у чотирьох сферах її діяльності, а також визначені пріоритети подальшого співробітництва. Крім того, передбачено представлення досвіду країн-членів ЄС та країн ініціативи ЄС «Східне партнерство» щодо проведення реформи державного управління.

До участі у заході запрошені представники країн ЄС, що координують діяльність чотирьох сфер Панелі, представники державних установ країн ініціативи ЄС «Східне партнерство», що забезпечують реалізацію реформ державного управління та державної служби, представники Європейської служби зовнішньої діяльності, Представництв ЄС та Платформ громадянського суспільства в країнах ініціативи ЄС «Східне партнерство», а також представники програми SIGMA, Ради Європи та інші.

Адреса: вул. Садова, За, к. 416.

Вхід за картками акредитації

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування