08 лютого 2017
1500

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції (вул. Садова, 3а, к. 330).

Порядок денний:

1. Про розклад засідань Комітету та підкомітетів.        

2. Про внесення пропозицій Комітетом до проекту порядку денного пленарних засідань шостої сесії Верховної Ради України восьмого скликання.      

3. Звіт про підсумки роботи Комітету у вересні 2016 року – січні 2017 року.                              

4. Про план роботи Комітету на лютий – липень 2017 року.

II. Проекти законів України, у підготовці яких на розгляд Верховної Ради України Комітет приймає участь (індекс 3)

5. Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції» щодо вдосконалення вимог фінансового контролю (реєстр. № 5150, н.д. Мураєв Є.В.).

6. Про проект Закону про запобігання корупції та загальні засади йо-декларування (реєстр. № 5248, н.д. Дейдей Є.С.).

7. Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції» щодо розширення сфери застосування спеціальних перевірок (реєстр. № 5409, н.д. Силантьєв Д.О., Ляшко О.В. та інші).

8. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розміщення грошових активів суб'єктами декларування (реєстр. № 5413, н.д. Артеменко А.В.).

9. Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про Національне антикорупційне бюро України» щодо посилення громадського контролю у сфері антикорупційної діяльності (реєстр. № 5430, н.д. Луценко І.В., Купрій В.М., Левченко Ю.В.).

10. Про проект Закону про Дисциплінарний статут Національного антикорупційного бюро України (реєстр. № 5581, н.д. Чумак В.В., Соболєв Є.В. та інші).

11. Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції» (щодо визначення посадової особи публічного права) (реєстр. № 5672, н.д. Матейченко К.В., Тимошенко Ю.В. та інші).

III. Проекти законів України, у підготовці яких на розгляд Верховної Ради України Комітет приймає участь (індекс 15)

12. Про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо пенсійного забезпечення осіб начальницького складу Національного антикорупційного бюро України (реєстр. № 5579, н.д. Соболєв Є.В., Осуховський О.І.  та інші).

13. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо окремих питань застосування антикорупційних механізмів до голови та членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, та забезпечення незалежності цієї Комісії) (реєстр. № 5590, н.д. Дерев’янко Ю.Б.).

IV. Проекти нормативно-правових актів, які опрацьовуються Комітетом на предмет відповідності вимогам антикорупційного законодавства (індекс 16) та з метою проведення антикорупційної експертизи (індекс 17)

V. Проекти нормативно-правових актів, в яких виявлено корупціогенні фактори (індекс 17)

15. Про проект Закону про державний контроль і правові засади діяльності з організації та проведення азартних ігор (реєстр. № 2441а, н.д. Романюк В.М.,        Кривошея Г.Г., Суслова І.М.).

16. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо дерегуляції у сфері земельних відносин (реєстр. № 3745, н.д. Мушак О.П., Лабазюк С.П. та інші).

17. Про проект Закону про внесення зміни до статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі» (щодо закупівлі послуг реабілітації в реабілітаційних центрах та реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів) (реєстр. № 4037а, н.д. Сисоєнко І.В., Кодола О.М. та інші).

18. Про проект Закону про визнання гуманітарною допомогою транспортних засобів, ввезених для забезпечення проведення антитерористичної операції (реєстр. № 4728, н.д. Хміль М.М., Денисова Л.Л.).

19. Про проект Закону про спеціальний статус потерпілого від особливо тяжкого злочину проти життя та здоров’я, відшкодування матеріальної, моральної шкоди таким особам державою зі обов’язковим зверненням регресу до засудженого (реєстр. № 4991, н.д. Кудлаєнко С.В.).

20. Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про Конституційний Суд України» (щодо забезпечення виконання рішень і висновків Конституційного Суду України (реєстр. № 5033, н.д. Мураєв Є.В.).

21. Про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо військово-цивільних адміністрацій (реєстр. № 5111, н.д. Вінник І.Ю., Мельничук І.І.,    Співаковський О.В.).

22. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо забезпечення гарантованого загального, рівного і прямого виборчого права громадян України) (реєстр. № 5148, н.д. Мураєв Є.В.).

23. Про проект Закону про проведення перевірки стану здоров’я осіб, які займають вищі державні посади (реєстр. № 5161, н.д. Мураєв Є.В.).

24. Про проект Закону про внесення зміни до статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі» (щодо закупівлі товарів і послуг необхідних для проведення навчально-тренувальних зборів збірних команд України) (реєстр. № 5194, н.д.          Палатний А.Л., Величкович М.Р. та інші).

25. Про проект Закону про визнання такими, що втратили чинність деяких законодавчих актів України (щодо скасування інституту приватних виконавців та усунення перешкод у доступі до правосуддя) (реєстр. № 5227, н.д. України Мураєв Є.В.).

26. Про проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України щодо заборони купівлі-продажу земель сільськогосподарського призначення (реєстр. № 5241, н.д. Вілкул О.Ю., Шпенов Д.Ю. та інші).

27. Про проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України (щодо зняття мита на устаткування та обладнання) (реєстр. № 5251, н.д. Головко М.Й.).

28. Про проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо зняття оподаткування податком на додану вартість устаткування та обладнання) (реєстр. № 5258, н.д. Головко М.Й.) .

29. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення процедури відводу (реєстр. № 5335, н.д. Одарченко Ю.В.).

30. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів (реєстр. № 5364, н.д. Геращенко А.В., Дубневич Я.В. та інші).

31. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення регулювання діяльності в сфері паркування транспортних засобів (реєстр. № 5364-1, н.д. Сташук В.Є., Ємець Л.О.).

32. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення права власності на землю та законодавчого врегулювання земельних відносин (реєстр. № 5393, н.д. Бублик Ю.В.).

33. Про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів із застосуванням механізму відшкодування вартості лікарських засобів (реімбурсації) (реєстр. № 5432, н.д. Бахтеєва Т.Д., Шипко А.Ф. та інші).

34. Про проект Закону про демонополізацію та впровадження ринкових засад функціонування спиртової галузі (реєстр. № 5445, Кабінет Міністрів України).

35. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання квартир в багатоквартирних житлових будинках (реєстр. № 5473, н.д. Герасимов А.В., Андрієвський Д.Й.).

36. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо механізму стягнення необґрунтованих активів на користь держави у порядку цивільного судочинства (реєстр. № 5577, Кабінет Міністрів України).

37. Про проект Закону про внесення зміни до статті 99 Земельного кодексу України щодо уточнення видів права земельного сервітуту (реєстр. № 5606, н.д. Різаненко П.О., Шинькович А.В. ).

38. Різне.

Вхід за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування