08 лютого 2017
1500

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти (вул. Грушевського, 18/2, к.12).

Порядок денний:

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України “Про вищу освіту” (щодо освітньо-кваліфікаційного рівня “молодший спеціаліст”) (реєстр. № 5240, доопрацьований, н.д.О.Марченко, О.Співаковський).

2. Про виконання Закону України “Про вищу освіту” в частині діяльності Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

3. Проект Постанови про проведення парламентських слухань на тему: “Національна інноваційна система: стан та законодавче забезпечення розвитку” (21 червня 2017 року).

4. Проект Закону про внесення змін до Податкового Кодексу України щодо звільнення від сплати земельного податку національних та державних дендрологічних парків (реєстр. № 5634 від 10.01.2017, н.д.В.Бондар).

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення публічності і недопущення зловживань в сфері реєстрації та обігу знаків для товарів і послуг, а також захисту та створення умов для реалізації прав їх власників (реєстр. № 5419 від 17.11.2016, н.д.В.Пташник, А.Шкрум, Т.Острікова, О.Скрипник, Ю.Соловей, Г.Гопко, М.Княжицький, О.Юринець, С.Кіраль, І.Артюшенко, О.Черненко, Б.Матківський, Ю.Левченко, Г.Шверк, О.Кондратюк, Р.Семенуха, Ю.Дерев’янко, О.Дехтярчук, О.Єднак, М.Іонова, І.Геращенко, І.Крулько, Б.Розенблат, І.Констанкевич, Л.Ємець, Г.Заболотний, Ю.Македон, В.Шевченко, А.Вадатурський, С.Хлань, Г.Логвинський, М.Фролов, А.Журжій).

6. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо форми вирішення територіальною громадою питань місцевого значення (реєстр. № 4240 від 16.03.2016, н.д.М.Курячий, І.Куліченко, К.Яриніч).

7. Звіт про роботу Комітету з питань науки і освіти за період п’ятої сесії восьмого скликання.

Вхід за картками акредитації


 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування