06 лютого 2017
1400

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

 

Заступник Голови Верховної Ради України О.Сироїд візьме участь у засіданні «круглого столу» на тему: «Повноваження німецьких депутатів щодо контролю уряду Федеративної Республіки Німеччина: напрацювання для реформи Верховної Ради України» (вул. Садова, За, зала 416).

Ініціатори заходу: Програма USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво» у співпраці з Представництвом Фонду Конрада Аденауера в Україні.

Захід має на меті активізувати обмін корисним досвідом між українським та німецьким парламентами.

У «круглому столі» також братимуть участь Державний секретар Кабінету Міністрів України Володимир Бондаренко,  працівник німецького парламенту, один з авторів публікації «Робота німецького Бундестагу: ідеї для роботи українського парламенту» пан Ян Менцер, котрий зверне особливу увагу на повноваження німецьких депутатів щодо контролю уряду Федеративної Республіки Німеччина. Також передбачено обговорення питань звіту уряду в парламенті, контрольних функцій комітетів парламенту та реалізації дорожньої карти внутрішньої реформи Верховної Ради України у питаннях контролю за виконавчою владою.

До участі запрошені представники керівництва Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, народні депутати України та їх помічники-консультанти, працівники Апарату Верховної Ради, а також представники міжнародних та українських організацій.

 

Початок реєстрації о 13-30.

Для участі у заході обов’язкова реєстрація за телефоном: 050-443-61-97, або e-mail: obazylivska@radaprogram.org.

Контактна особа: координатор Програми USAID РАДА з питань співпраці з парламентом, Олена Базилівська.

Вхід за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування