08 лютого 2017
1500

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування (вул. Садова, 3а, к. 416).

Порядок денний:

I.                    Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання питання перейменування місцевих державних адміністрацій (реєстр. №5541, н.д. А.Герасимов, О.Ледовських, О.Бойко)

2. Проект Закону про тимчасово окуповану територію України (реєстр. №3593-Д, н.д. О.Сироїд, С.Семенченко, Є.Соболєв, І.Подоляк, Т.Острікова та інші)

II. Інше

3. Про інформацію Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування “Українська асоціація районних та обласних рад” щодо стану виконання Закону України “Про асоціації органів місцевого самоврядування”

4.  Про Звіт Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування за п’яту сесію Верховної Ради України восьмого скликання  (вересень 2016 року - лютий 2017 року)

5.  Про пропозиції Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики  та місцевого  самоврядування до проекту порядку денного шостої сесії Верховної Ради України восьмого скликання (лютий - липень 2017 року)

6.  Про План роботи Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування на період шостої сесії Верховної Ради України восьмого скликання (лютий - липень 2017 року)

7. Про календарний  план проведення засідань Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого  самоврядування та його підкомітетів на період шостої сесії Верховної Ради України восьмого скликання (лютий - липень 2017 року).

Вхід за картками акредитації

***


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування