У П'ЯТНИЦЮ, 26 ГРУДНЯ, ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ ЧЕТВЕРТОГО СКЛИКАННЯ МАЛА ПРОДОВЖИТИ РОБОТУ В ПЛЕНАРНОМУ РЕЖИМІ.

Цього дня, згідно з порядком денним, було заплановано розглянути за скороченою процедурою проект закону про антарктичну діяльність та низку законопроектів з питань соціальної політики. Зокрема, проекти про внесення змін: до Закону України "Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям" (щодо прожиткового мінімуму для дітей у багатодітній сім'ї); до Закону України "Про державні гарантії відновлення заощаджень громадян України" (щодо безготівкових розрахунків у вигляді взаємозаліків); до деяких законів України щодо забезпечення працевлаштування молоді; до Закону України "Про охорону дитинства" (щодо дітей-інвалідів); про внесення змін до Основ законодавства України про охорону здоров'я (щодо додаткової відпустки медичним працівникам) і законопроект про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування.

Місця президії і трибуна ще до початку ранкового засідання були заблоковані представниками фракцій "Наша Україна", СПУ і БЮТ. Пленарне засідання цього дня не відбулося.

НАСТУПНОГО ТИЖНЯ НАРОДНІ ДЕПУТАТИ ПРАЦЮВАТИМУТЬ У ВИБОРЧИХ ОКРУГАХ.

 
Повернутись до публікацій

Версія для друку