В.о. Президента України, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов зустрівся з офіцерами Збройних Сил України, що були звільнені з полону

Прес-служба
28 березня 2014, 16:44

Під час зустрічі О.Турчинов привітав військових, які «до кінця залишалися вірними присязі та народу України», та подякував їм за виявлені мужність та героїзм.

За його словами, армія в Криму зазнала великих втрат, але незважаючи на це, наші військові повністю виконали всі завдання, що стояли перед ними. «Ви дали можливість армії підготуватися до захисту країни», - наголосив О.Турчинов.

Керівник Парламенту повідомив, що Уряд нині забезпечує гідні умови для облаштування родин військових.

О.Турчинов наголосив, що офіцери за мужність і стійкість будуть нагороджені, підвищені по службі.

На зустрічі були присутні заступник командувача ВМС України генерал-майор Ігор Воронченко, полковник Юлій Мамчур, комбат морської піхоти підполковник Дмитро Делятицький та його заступник - майор Ростислав Ломтєв, яких було незаконно захоплено під час останніх штурмів і провокацій проти українських військових.

Також відбулася нарада в.о. Президента України з керівним складом Збройних Сил України, під час якої було обговорено питання щодо передислокації військ з території Криму та евакуації родин військових.

***