Комітет з питань економічної політики планує розглянути проект закону про Перелік об'єктів, що підлягають приватизації у 2007 році на позачерговому засіданні

30 листопада 2006, 16:57

За словами голови Комітету В.Заплатинського, таке рішення ухвалили члени Комітету, що "стало своєрідним компромісом, оскільки дозволить депутатам внести свої пропозиції до Переліку при підготовці його до другого читання, і водночас не зірве строки прийняття бюджету на 2007 рік".

Від приватизації у 2007 році очікуються надходження до бюджету в розмірі не менш ніж 10.02 мільярда гривень, і недоцільно, вважають члени Комітету, приймати бюджет із непідтвердженими доходами в такому розмірі. Тому Комітет планує подати на розгляд Верховної Ради України узгоджений Перелік об’єктів для приватизації, щоб розглядати бюджет вже після його прийняття.

В.Заплатинський повідомив також, що Секретаріат Президента України пропонує внести в список об’єктів, що підлягають приватизації у 2007 році, контрольні пакети акцій "Укртелекому" та Одеського припортового заводу.