Верховна Рада України внесла зміни до Постанови "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України п'ятого скликання та обрання Голови, першого заступника, заступників Голови та секретаря Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації"

14 вересня 2006, 11:36

Відповідно до внесених проектів постанов, обрано:

БУРЛАКОВА Павла Миколайовича, фракція Партії регіонів, членом Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації.

ДАРДУ Олександра Панасовича, фракція Партії регіонів, членом Комітету з питань економічної політики, увільнивши його від обов’язків члена Комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства.

ЧЕРТКОВА Юрія Дмитровича, фракція Партії регіонів, членом Комітету у закордонних справах, увільнивши його від обов’язків члена Комітету з питань європейської інтеграції.

ГЄЛЛЄРА Євгенія Борисовича, фракція Партії регіонів, членом Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації.

МАКЕЄНКА Володимира Володимировича, фракція Партії регіонів, Головою Комітету з питань бюджету, увільнивши його від обов’язків заступника Голови Комітету.

КОСТУСЄВА Олексія Олексійовича, фракція Партії регіонів, заступником Голови Комітету з питань бюджету.

ЗАЦА Олександра Вікторовича, фракція Партії регіонів, Першим заступником голови Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

ТИХОНОВА Віктора Миколайовича, фракція Партії регіонів, головою Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, увільнивши від обов’язків заступника голови Комітету.

КОРЖА Павла Петровича, фракція Партії регіонів, заступником голови Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

ЛУК'ЯНОВА Владислав Валентинович, фракція Партії регіонів, заступником голови Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування.