У п'ятницю Голова Верховної Ради України В.М.Литвин прийняв Надзвичайного і Повноважного Посла Словацької Республіки в Україні В.Грівну

28 січня 2005, 15:53

У п’ятницю Голова Верховної Ради України Володимир Литвин прийняв Надзвичайного і Повноважного Посла Словацької Республіки в Україні Василя Грівну.

В.Литвин висловив задоволення рівнем співпраці між обома країнами, зокрема, “позитивною динамікою взаємин в економічній сфері”.

Також Голова Верховної Ради України наголосив на важливості розвитку контактів на парламентському рівні. Новий імідж міжпарламентському співробітництву, на думку В.Литвина, буде надано в ході візиту в Україну делегації словацького парламенту.

В.Грівна в ході розмови відзначив роль Верховної Ради України і самого В.Литвина у підвищенні ефективності україно-словацьких відносин. В той самий час, переконаний Посол, діяльність парламентської групи дружби у Верховній Раді України “могла б бути більш активною і результативною”.

Під час зустрічі були також обговорені деякі аспекти євроінтеграційних процесів у Центральній та Східній Європі.

Зустріч відбулась у зв’язку із завершенням терміну перебування В.Грівни на посаді Надзвичайного і Повноважного Посла Словацької Республіки в Україні.