Голова Комітету з питань екологічної політики та природокористування Олег Бондаренко привітав рятувальників з професійним святом - Днем рятувальника!

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
17 вересня 2023, 12:00

«Наші Герої без Зброї – працівники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони та інших спеціальних формувань, працівники добровільної і місцевої пожежної охорони, а також громадяни, які внесли свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров'я людей, - вітаю вас з Професійним Святом!

Ваша сміливість та безапеляційна рішучість, швидке та високопрофесійне реагування на надзвичайні ситуації, вражає! Адже ви працюєте в неймовірно складних умовах, під ворожими обстрілами рашистів, щоденно ризикуючи власним життям!

Від початку повномасштабного вторгнення окупанта в Україну, працівниками ДСНС було врятовано понад 11600 людей (із них 5357 дістали з-під завалів зруйнованих ворогом будівель), ліквідовано 16352 пожеж, надано психологічну допомогу 226462 громадянам, здійснено виїздів на події – 116637 разів.

Низький уклін кожній та кожному за самовіддану службу, відвагу, витримку та щохвилинну готовність прийти на допомогу нашому народу у важкі моменти!

Вічна пам'ять тим Героям без Зброї, які поклали свої життя, захищаючи наші!

Слава Україні!»