Комітет з питань антикорупційної політики розглянув законопроекти на відповідність вимогам антикорупційного законодавства

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
26 травня 2023, 15:14

 

У четвер, 25 травня 2023 року відбулось засідання Комітету з питань антикорупційної політики у режимі відеоконференції, під головуванням Голови Комітету Анастасії Радіної.

Участь у засіданні взяли народні депутати України - члени Комітету, народні депутати Третьякова Г.М. та Бондаренко О.В., а також заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів Киреєва В.С.

На засіданні Комітету за участю присутніх було обговорено законопроекти «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прав осіб з інвалідністю на працю» (реєстр. №5344-д доопрацьований), «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення порядку ввезення, обліку та розподілу гуманітарної допомоги» (реєстр. №9111) та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо узгодження законодавства у сфері оренди та приватизації державного та комунального майна» (реєстр №6102-д).

За результатами обговорення зазначені законопроекти Комітетом визнані, як такі, що не відповідають вимогам антикорупційного законодавства.

Окрім того, за результатами розгляду інших законопроектів до 2-х законопроектів Комітетом висловлено зауваження та 7 законопроектів визнано такими, що відповідають вимогам антикорупційного законодавства.