Олександр Корнієнко: Парламент України продовжує працювати у посиленому режимі заради людей і перемоги

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
17 березня 2023, 14:05

«Верховна Рада України продовжує працювати у посиленому режимі заради людей і наближення перемоги над ворогом», — наголосив Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко в ефірі арабського телеканалу Al Jazeera. 

Перший віцеспікер також розповів про роботу Парламенту України у нових реаліях через повномасштабне неспровоковане вторгнення російської федерації. 

«росія зайшла на нашу територію та має забратися з нашої землі до кордонів, визнаних світом у 1991 році», — зауважив Олександр Корнієнко, акцентувавши, що Україна бореться за своє. 

Окрім того, він зазначив, що Україні щиро прагне миру та стабільності в регіоні та за його межами: «Із цією метою Президент України Володимир Зеленський запропонував формулу миру з десяти пунктів». 

«Україна героїчно бореться з ru-загарбниками, захищаючи наше існування та свободу. Незламний народ незламної країни. У нас є мета — перемога. І ми до неї рухаємося», — наголосив насамкінець Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко. 

Довідково. 16 березня Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко здійснив робочий візит до Держави Катар.

Зокрема, зустрівся із Заступницею Спікера Консультативної Ради Держави Катар Хамдою Аль Сулейті. 

До складу української делегації також входить Голова Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександр Мережко.