Комітет з питань освіти, науки та інновацій: Працівники сервісних центрів МВС проходитимуть навчання у Національній академії внутрішніх справ

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
17 березня 2023, 13:02

 

15 березня 2023 року в межах робочої зустрічі між Національною академією внутрішніх справ та Головним сервісним центром МВС було підписано Меморандум про співробітництво у сфері підвищення кваліфікації та професійного навчання державних службовців.

У підписанні документа взяли участь ректор Національної академії внутрішніх справ Володимир Чернєй та начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик.

Представники державних установ обмінялися думками щодо перспективи подальшої співпраці та зазначили, що цей Меморандум відкриває можливості щодо підготовки та підвищення кваліфікації працівників сервісних центрів МВС.

«Метою професійного розвитку працівників сервісних центрів МВС є забезпечення їх постійного навчання, отримання додаткових знань, умінь та фахових навичок. Тому, основне завдання нашої співпраці - навчити працювати співробітників системи сервісних центрів МВС у нових економічних умовах, забезпечувати продуктивну працю та якісне надання державних послуг», - наголосив начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик.

У рамках навчання буде організовано та проведено спільні науково-практичні конференції, семінари, круглі столи та інші заходи освітнього та наукового спрямування у галузі правознавства, антикорупційного законодавства, менеджменту та управління персоналом.