Конкурс на посаду Керівника Офісу підтримки адаптації законодавства України до положень права Європейського Союзу (acquis ЄС)

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
01 лютого 2023, 09:46

 

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) та Європейський Союз (ЄС) посилюють підтримку вступу України до Європейського Союзу через програму «Українська Архітектура  Реформ» 1. Для надання необхідної підтримки Верховній Раді України з адаптації законодавства України до положень права Європейського Союзу (acquis ЄС) створюється Офіс підтримки адаптації законодавства України до положень права Європейського Союзу (acquis ЄС) (далі – Офіс підтримки адаптації).

Офіс підтримки адаптації надаватиме експертно-аналітичну, інформаційну, документальну підтримку комітетам Верховної Ради України, народним депутатам України, структурним підрозділам Апарату Верховної Ради України під час опрацювання законопроектів, спрямованих на адаптацію законодавства України до положень права Європейського Союзу (acquis ЄС). 

Офіс підтримки адаптації буде інтегровано в існуючі механізми координації між парламентом та урядом, зберігаючи при цьому тісну співпрацю та координацію з іншими командами «Української Архітектури  Реформ». 

Наразі відкривається конкурс на посаду Керівника Офісу підтримки адаптації. Запрошуємо зацікавлених експертів подати заявку  на конкурс. 

Контракт із переможцем конкурсу буде підписано з 1 березня 2023 року з очікуваною тривалістю до 31 серпня 2023 року та  можливістю пролонгації, залежно від наявності донорського фінансування та результатів роботи.

Кандидати мають надіслати повний пакет документів (анкету, резюме, форму про нерозголошення конфіденційної інформації (NDA) та рекомендаційний лист) до 23:59 (за київським часом) 13 лютого 2023 року. Кандидати, які подали неповний пакет документів, не будуть  допущені до конкурсу.

Лише кандидати, що пройшли попередній відбір, будуть запрошені на письмовий тест та співбесіду.

Деталі доступні за посиланням: https://rdo.in.ua/news/verkhovna-rada-looking-team-leader-eu-approximation-ukraine


_______________________________________________________

 1. Проєкт "Українська архітектура реформ" (URA) фінансується з Багатостороннього донорського фонду стабілізації та сталого розвитку України (MDA) та адмініструється ЄБРР. Донорами MDA є Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Великобританія, Сполучені Штати Америки та Європейський Союз, найбільший донор.