Вітання з прийдешнім Новим роком!

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
30 грудня 2022, 14:51

Рік, що минає, став для кожного українця важким випробуванням на міцність і професіоналізм, силу духу та єдність. Так це було складно, але ми вистояли і стоїмо далі.

Агресор не поступиться нічим, і як ми вже переконалися, використає передсвяткові і святкові дні у своїх терористичних цілях. А ціль одна позбавити нас світла і тепла та зробити цей час темним і складним.

Не дивлячись на те, що може влаштувати нам ворог, ми маємо й інші світила – надію, терпеливість, любов до ближнього і взаємовиручку.

Щодня протягом вже понад 10-ти місяців ми боремося, розраховуючи один на одного, адже разом можемо подолати все. За цей нелегкий час для багатьох з нас світлом та натхненням стали неймовірна мужність, самовідданість та відвага українських воїнів. Вдячний всім, хто захищає нашу державу! Вічна пам'ять тим, хто загинув від рук ворога.

Нехай прийдешній 2023-й рік буде роком Перемоги та відновлення, справдить найдобріші сподівання кожного, принесе довгоочікувані спокій, злагоду й добробут в кожну українську родину.

Віримо в Збройні сили України, всіх тих хто щодня стоїть на сторожі спокою, лікує, ремонтує, рятує, волонтерить і в інший спосіб підтримує Україну. Віримо в себе, адже кожен з нас ключ до Перемоги і кращого майбутнього.

 

Перший заступник Голови Комітету з питань антикорупційної політики  Я. Юрчишин