Під час візиту на Донеччину Олександр Корнієнко зустрівся та нагородив воїнів Збройних Сил України

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
06 грудня 2022, 17:54


Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко нагородив і вручив цінні подарунки воїнам 54-ї окремої механізованої бригади імені Гетьмана Івана Мазепи під час візиту на Донеччину. 


Також у заході взяли участь народні депутати України: Голова Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич і Голова Комітету з питань транспорту та інфраструктури Юрій Кісєль. 

«Ми бачимо героїчну боротьбу наших Збройних Сил України. Сьогодні мав честь особисто потиснуту руку тим, хто зі зброєю в руках захищає українців, державу, незалежність і свободу», — наголосив під час вручення Олександр Корнієнко. 

Водночас Перший віцеспікер зазначив, що Верховна Рада України працює для наближення дати перемоги: «Приймаємо важливі законопроекти для підтримки армії, є успіхи на дипломатичному фронті, говоримо з міжнародними партнерами про збільшення підтримки». 

Зі свого боку, Голова Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич подякував захисникам України та побажав їм міцного здоров'я і військової вдачі якнайшвидше перемогти ворога. 

 

«Головні герої — наші Збройні Сили України! Відвоюємо Луганщину, Крим, Запорізьку й Херсонську області. Повертаємося до Києва наближати разом перемогу й надалі більш заряджені та натхненні працювати на дипломатичному й законодавчому фронтах», — насамкінець акцентував Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко. 

Під час заходу хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять полеглих за Україну Героїв.