Європа - це партнерство регіонів. У Німеччині федеральні землі визначають політику центрального уряду

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
22 листопада 2022, 20:52

На запрошення німецької сторони мультипартійна  парламентська делегація вперше відвідує парламенти земель Північного Рейну - Вестфалії, Саксонії - Анхальту  і Тюрингії.

Про це інформує прес-служба політичної партії «Європейська Солідарність»

Народні депутати Г. Янченко, І. Геращенко, В. Цабаль зустрілися зі спікером ландтагу Північного Рейну - Вестфалії, міністром з європейських питань, відвідали парламент землі Саксонія- Анхальт, мали плідну дискусію з керівництвом торгово- промислової палати , ознайомилися з роботою гуманітарних організацій, які допомагають Україні.

«Північний Рейн - Вестфалія прихистила більше 200 тисяч українських біженців, з яких 40 тисяч діти. Народні депутати подякували німецькій стороні за прихисток українських біженців та закликали посилити  гуманітарну, фінансову  і військову допомогу, аби Україна пережила важку зиму, повоєнну відбудову і посилила партнерство», - йдеться у повідомленні прес-служби.

Візит делегації вже приніс конкретні результат, інформує прес-служба, уряд Північного Рейну - Вестфалії виділить допомогу для закупівлі генераторів для України.

«Дуже важливо зберегти цю підтримку до нашої перемоги і разом змусити рф  понести повну відповідальність за війну, яку вона розпочала», інформує прес-служба фракції.