Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук нагородив відзнаками Парламенту працівників медійної сфери

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
21 листопада 2022, 13:50

 

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук нагородив Почесною грамотою та Грамотою Верховної Ради України працівників засобів масової інформації за вагомий особистий внесок у розвиток інформаційного простору незалежної України, проявлену мужність, професійну майстерність при об’єктивному і оперативному висвітленні суспільно-політичних подій в умовах воєнного стану. 

У своєму виступі під час церемонії Голова Українського парламенту підкреслив символічність того, що зустріч та нагородження відбуваються у чергову річницю Дня Гідності та Свободи.

«Важливість цього свята в поєднанні. Багато цивілізацій обирають основною цінністю свободу, інші обирають гідність, українці – поєднують ці дві речі. Сьогодні також Всесвітній день телебачення, у який Парламент хоче подякувати за вашу роботу, за те, що кожного дня ви воюєте на своєму інформаційному фронті», — підкреслив Руслан Стефанчук у промові.

Він також наголосив, що у важкі для країни часи відбувається глибоке переосмислення цінності безпеки, демократії, гідності, та особливо – цінності свободи слова. «Свободи слова як можливості донесення правдивої інформації до народу України. Сьогодні саме вашими очима, через ваші камери, ваші коментарі народ України отримує ту необхідну правду, яка є надзвичайно важливою для українського та міжнародного суспільства», — наголосив Голова Парламенту України.   

Він вчергове подякував усім присутнім та їхнім колегам за віддану працю на благо країни, за мужність та професіоналізм.

«Дякуємо за складні і непрості питання, які ви ставите, за творчий неспокій, за небайдужість — важливу річ, яка  формує націю, націю великих, дух людей, якими є українці. Дякую кожному за те, що ви є, що не даєте владі розслабитися, що ми разом сьогодні воюємо, кожний на своєму фронті», — акцентував Голова Верховної Ради України.