МФО «Blockchain4Ukraine» увійшло до Government Advisory Board Міжнародної асоціації International Association for Trusted Blockchain Applications

Інформаційне управління
26 вересня 2022, 11:25

 

Міжфракційне об'єднання народних депутатів «Blockchain4Ukraine» увійшло до Government Advisory Board (GAB) Міжнародної асоціації International Association for Trusted Blockchain Applications (INATBA).

Офіційним представником від України в GAB INATBA став народний депутат та голова міжфракційного об’єднання Олексій Жмеренецький.

INATBA – це велика міжнародна організація, заснована у квітні 2019 року і на сьогодні налічує 140 членів із 38 країн.

При цьому в GAB входять представники 24 країн (Канада, Естонія, Франція, Німеччина, Японія, США та інші) та такі великі супранаціональні організації як ЄБРР, Єврокомісія, Світовий Банк, Світова Торгова Організація (СОТ) та інші.

Метою INATBA є впровадження технології на державному та міжнародному рівнях.

Україна є одним із світових лідерів із впровадження технології блокчейн та використання віртуальних активів і посіла третє місце у рейтингу прийняття криптовалют за 2022 рік. Про це свідчать дані аналітичної компанії Chainalysis.

МФО «Blockchain4Ukraine» представлятиме інтереси України у цій найбільшій світовій блокчейн асоціації, щоб зміцнити наше світове технологічне лідерство.