Комітет з питань молоді і спорту закликає демократичні держави світу посилити санкції проти російської федерації

Інформаційне управління
22 вересня 2022, 15:45

Комітет з питань молоді і спорту зазначає, що рішення окупаційної влади про проведення «референдумів» щодо приєднання до рф Донецької, Запорізької, Луганської та Херсонської областей суперечать міжнародному праву та Конституції України, є грубим знущанням над виборчими правами громадян України, які проживають на окупованих територіях, та потребує запровадження нового, більш жорсткого пакету санкцій, включаючи повну заборону постачання та транспортування російських енергоресурсів.


Після нищівного розгрому у Харківській області, російська влада вирішили повернутися до ідеї проведення референдумів про приєднання чотирьох областей України частково окупованих рашистами до рф. Безсумнівно, що в цей раз ніхто не намагається зробити навіть видимість народного волевиявлення, референдум розпочинається вже у найближчу суботу і буде проводитися шляхом обходу квартир та онлайн-голосування, тобто засобами, що вже стали в сучасній росії зразком махрової фальсифікації будь-якого голосування. Цікаво, що рашисти уміло використовують досвід нацистської Німеччини, яка так само через проведення «референдуму» здійснила аншлюс Австрії. 

Комітет Верховної Ради України  з питань молоді і спорту наголошує, що псевдореферендуми на окупованих територіях України, де рашисти катують та знищують дітей і патріотів України, є грубою фальсифікацією і фейком і використовуються для оголошення в росії мобілізації. Проте, ні так звані референдуми, ні мобілізація не врятує рашистів від неминучої поразки на полі бою, бо українські воїни захищають власну землю, і саме рідна земля надає їм додаткові сили. 

Комітет Верховної Ради України  з питань молоді і спорту закликає всі демократичні держави світу посилити санкції проти російської федерації, насамперед, запровадити повну заборону постачання та транспортування російських енергоресурсів. 

НІ - РОСІЙСЬКІЙ АГРЕСІЇ!
НІ – ФЕЙКОВИМ РЕФЕРЕНДУМАМ!
ТАК – ЕМБАРГО НА РОСІЙСЬКІ НАФТУ ТА ГАЗ!