Голова Верховної Ради України провів телефонну розмову з Головою Сенату Парламенту Канади Джорджем Ф’юрі

Інформаційне управління
09 вересня 2022, 17:26

«Збільшення постачань важкої зброї та прискорення її надходження на фронт. Чим швидше Україна отримає зброю, тим більше життів буде врятовано. Тим більше окупованих територій буде звільнено», - наголосив Голова Верховної Ради України під час розмови з Головою Сенату Парламенту Канади Джорджем Ф’юрі.

Водночас Спікер Парламенту України акцентував, що успіхи наших Збройних Сил України - «яскравий приклад, що для перемоги нам потрібне озброєння».

Окрім того, Руслан Стефанчук висловив вдячність Канаді за підтримку на всіх рівнях і за всіма напрямами, зокрема, за резолюцію Сенату, якою злочини рф в Україні визнано актами геноциду проти Українського народу. «Речі мають називатися своїми іменами», - додав він.

«росія не припиняє ракетний терор та вбивства мирних українців. Цілодобово відбуваються ракетні обстріли наших міст на сході й півдні країни. Тому сьогодні ми також закликаємо країни визнати рф - державою-спонсором тероризму, а російську армію - терористичною організацією», - зауважив насамкінець Голова Верховної Ради України.