Руслан Стефанчук: росія — держава-спонсор тероризму. Дружня Латвія на законодавчому рівні це визнала!

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
11 серпня 2022, 14:14

 

«Я дякую Саейму за такий потужний крок та підтримку Латвії, яку відчуває Україна з перших днів війни!» — наголосив Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук і висловив особливу вдячність Спікерці Парламенту Латвії Інарі Мурнієце, яка ще 24 березня виступила у залі перед народними депутатами України та висловила свою солідарність з Українським народом, продемонструвавши неабияку сміливість. 

Водночас Спікер Парламенту України акцентував, що «агресор» та «загарбник» — занадто м’які слова для росії: «Вони терористи та вбивці, z-армія — терористична організація. І не треба боятися це визнавати». 

«Україна зрозуміла та побачила це у перші дні війни. росія — підтверджує щодня своїми воєнними злочинами на нашій землі. Вбивствами та тортурами, війною з мирним населенням і знищенням наших міст», — зауважив Руслан Стефанчук. 

Насамкінець Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук зазначив, що від 24 лютого рф впевнено крокує до повної ізоляції та тотального вигнання: «Там вона й буде, зі своїми zло-символами та у своїй пропаганді».