Повідомлення Міністерства юстиції України про призначення апеляційного розгляду зустрічного позову політичної партії "Прогресивна соціалістична партія України" до Міністерства юстиції на 16.08.2022 р.

Інформаційне управління
08 серпня 2022, 12:39

Повідомляємо, що ухвалою Верховного Суду у складі колегії суддів Касаційного адміністративного суду від  27.07.2022  справу за апеляційною скаргою політичної партії «Прогресивна   соціалістична   партія   України»    на   рішення   Восьмого   апеляційного адміністративного суду від  23.06.2022  у справі No П/857/5/22 за позовом Міністерства юстиції до політичної партії «Прогресивна соціалістична партія України», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача  –  Служба безпеки України, про заборону діяльності політичної партії та зустрічним позовом політичної партії «Прогресивна соціалістична партія України» до Міністерства юстиції, за участю третьої особи   –   Служби  безпеки  України,  про  визнання  дій  протиправними  призначено  до апеляційного розгляду, який відбудеться  16.08.2022  о  14:00  за адресою: м. Київ, вул.Московська, 8, корпус 5.

 
УХВАЛА
27 липня 2022 року
м. Київ
справа №П/857/5/22
адміністративне провадження №А/990/15/22
Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного адміністративного суду:
судді-доповідача –  Уханенка С. А.,
суддів: Кашпур О.В., Мацедонської В.Е., Радишевської О. Р., Шевцової Н. В.,
перевіривши матеріали апеляційної скарги Політичної партії «Прогресивна соціалістична партія України» на рішення Восьмого апеляційного адміністративного суду від 23 червня 2022 року у справі за позовом Міністерства юстиції України до Політичної партії «Прогресивна соціалістична партія України», за участю третьої особи – Служби безпеки України, про заборону політичної партії та зустрічним позовом Політичної партії «Прогресивна соціалістична партія України» до Міністерства юстиції України, за участю третьої особи   – Служби безпеки України, про визнання дій протиправними,
В С Т А Н О В И В:
Ухвалою Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду від 25 липня 2022 року відкрито апеляційне провадження у цій справі.
Провівши підготовчі дії, необхідні для апеляційного розгляду справи, заслухавши доповідь судді-доповідача, колегія суддів дійшла висновку про можливість призначення справи до розгляду в судовому засіданні з викликом сторін.
Керуючись статтями 306, 307 Кодексу адміністративного судочинства України, Суд
У Х В А Л И В:
1. Закінчити підготовчі дії і призначити справу до апеляційного розгляду на 16 серпня 2022 року о 14:00 год в приміщенні Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду за адресою: м.  Київ, вул. Московська, 8, корп. 5.
2. Повідомити сторін про місце, дату і час апеляційного розгляду справи.
3. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.
Суддя-доповідач                                                                                С. А. Уханенко
Судді                                                                                                       О.В. Кашпур          
                                                                                                    В.Е. Мацедонська
                                                                                                     О. Р. Радишевська
                                                                                                     Н. В. Шевцова