Комітет з питань цифрової трансформації інформує про роботу мобільного зв'язку, інтернету та цифрового телебачення в Україні

Інформаційне управління
05 липня 2022, 12:02

 

Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій (НЦУ) при Держспецзв’язку продовжує ефективне управління телекомунікаційними мережами під час війни та координує роботи з їх відновлення.

Станом на 18:00 4 липня 2022 року ремонтні бригади Укртелекому налагодили роботу волоконно-оптичної лінії зв’язку на Харківщині та повернули інтернет абонентам міста Барвінкове. Фахівці компанії відновили надання інтернет-послуг і телефонії жителям Нової Одеси, Веселинового, Єланця, Баштанки й Нового Бугу в Миколаївській області. Також відновлено роботу магістральної волоконно-оптичної лінії зв’язку на дільниці Бахмут - Слов’янськ Донецької області.

Переважна більшість країни забезпечена сигналом українських телеканалів. Концерн радіомовлення, радіозв'язку та телебачення, який належить до сфери управління Держспецзв'язку, незважаючи на обставини, продовжує робити усе від нього залежне, щоб українці отримували правдиву інформацію про ситуацію в країні. Супутникове мовлення працює стабільно.

Все буде Україна!