Комітет з питань цифрової трансформації повідомляє про використання Дія.Підпис для верифікації користувачів у застосунку ClearVPN

Інформаційне управління
25 червня 2022, 13:49

 

Відтепер наш Дія.Підпис використовує компанія MacPaw для верифікації користувачів у застосунку ClearVPN.

Український IT-бізнес допомагає армії, воює на кіберфронті, підтримує економіку, а також надає українцям безоплатний доступ до своїх продуктів.

Після повномасштабного вторгнення росії компанія MacPaw зробила застосунок ClearVPN безоплатним для всіх, хто перебуває в Україні. Для українців, які за кордоном або на тимчасово окупованих територіях, відтепер ClearVPN також безоплатний за допомогою Дії.

Дія.Підпис забезпечує зручну та швидку верифікацію користувачів у застосунку, аби кожен українець, незалежно від географічного розташування, міг забезпечити персональну онлайн-безпеку та отримати безперешкодний доступ до контенту. Це особливо важливо для людей, які опинилися на тимчасово окупованих територіях.

Дякуємо MacPaw за довіру та продовжуємо робити державні послуги максимально зручними для людей та привабливими для великих компаній.

Довідково.

ClearVPN - це VPN-сервіс, який запустила українська компанія MacPaw у 2020 році. Головна мета - онлайн безпека та вільний доступ до контенту. Застосунок обирає найшвидший сервер усіх часів і дозволяє зробити безпечний і приватний перегляд інформації, а також обійти можливі географічні обмеження, які накладають багато служб.

Більше інформації про ClearVPN та як підключити читайте за посиланням.