«У нас сильна нація та сильна країна. Ми працюємо задля забезпечення спокою та обороноздатності країни для боротьби з російським агресором», - член Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрій Стріхарський

Інформаційне управління
28 березня 2022, 12:04

Народний депутат зазначив, що продовжує виконувати обов’язки, що покладені на нього державою та громадянами, надає допомогу в організації оборони столиці України - міста Києва

А.Стріхарський вступив до лав територіальної оборони Дарницького району міста Києва, де зайняв активну позицію щодо організації оборони, виготовлення захисних конструкцій та забезпечення побратимів необхідними речами.

У березні А.Стріхарський виступив із зверненням до містян у м.Корсунь-Шевченківський Черкаської області, де зазначив, що усі українці повинні виступати спільним фронтом, триматись разом та надавати опір ворогу.

«У нас сильна нація та сильна країна. Депутати, влада на місцях та безпосередньо Президент України працюють у посиленому режимі задля забезпечення спокою та обороноздатності країни для боротьби з російським агресором» - зазначив він.