Руслан Стефанчук: Ніколи ще статки чи преференції, набуті коштом сліз, крові, страждань та життів мирних людей, не стали в нагоді їхнім власникам

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
25 березня 2022, 17:29

 
Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук на своїй сторінці у Фейсбук звернувся до тих країн, які намагаються зберегти свій бізнес із росією та примножити свої статки, а також пропонують свої послуги для обходу санкцій, накладених на агресора.

«Ніколи ще у світовій історії статки чи преференції, набуті коштом сліз, крові, страждань та життів мирних людей, не стали в нагоді їхнім власникам. Схаменіться допоки не пізно. Зупиніть бізнес із росією вже зараз, а не завтра, введіть повне енергетичне ембарго, запровадьте потужні санкційні пакеті. Це зламає хребет злочинному режиму путіна», — наголосив Руслан Стефанчук.

За його словами, упродовж цього місяця вже всім чітко зрозуміло: хто є хто. З одного боку, світ розуміє, хто є агресор, а хто жертва агресії. А з іншого — Україна зрозуміла, хто є її друзями, а хто й далі сховався в кущах, сповідуючи вже точно не українське «моя хата скраю».

Джерело: Секретаріат Голови Верховної Ради України