Голова Комітету з питань інтеграції України до ЄС Іванна Климпуш-Цинцадзе: Україна не повинна стати черговим жертовним ягням Москві за західну ілюзію миру

Інформаційне управління
21 березня 2022, 15:12

У спільній публікації з Ariana Gic та Roman Sohn для Euromaidan Press голова Комітету з питань інтеграції України до ЄС Іванна Климпуш-Цинцадзе аргументує, чому будь-які «поступки заради миру» - все, крім беззастережного виведення російських військ з усієї території України - були б поразкою не лише України, а й усієї міжнародної спільноти. Це не було б мирним врегулюванням заради життя.

Такий підхід не дасть нічого окрім того, що підбадьорить режим Путіна продовжувати свої агресивні рейди по всьому світу.

НАТО має поглянути в очі суворій реальності: або воно бере на себе моральну місію діяти, тим самим перевизначаючи себе у двадцять першому сторіччі, або продовжуватиме занепадати як артефакт холодної війни.

Громадяни країн НАТО не чують російських бомб у себе над головою, але те, що вони там не літають - не повинно сприйматися за ілюзію миру – ілюзію, яку Путін може розтрощити будь-якої миті.

Захід має зробити значно більше, щоб забезпечити надійну військову підтримку, якої так потребує Україна. Читайте статтю за посиланням: https://euromaidanpress.com/2022/03/19/ukraine-should-not-become-a-sacrificial-lamb-to-putin-for-our-illusion-of-peace/?fbclid=IwAR3eCD9mx-cn4V9wVY448delT0JSTdRs2-8db6ektEvYSif4I7ZWc1S9zaE