Комітет з питань Регламенту закликає закрити небо над Україною

Інформаційне управління
14 березня 2022, 15:47

Комітет з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України 13 березня 2022 року провів онлайн нараду на якій члени Комітету в черговий раз наголосили на своїй непохитній позиції щодо необхідності негайного закриття неба над Україною та унеможливлення нанесення ракетно-бомбових ударів по знищенню цивільного населення на території України. Разом з цим, народні депутати України - члени Комітету висловили слова подяки та підтримки мужнього, героїчного протистояння населення Маріуполя, Херсонщини, Київщини, Миколаївщини, Сумщини, Харківщини та всіх інших міст і сіл України, які знаходяться під обстрілами та окупацією збройних сил країни агресора.

Крім цього, Комітет звертає увагу на нагальну необхідність надання гуманітарних коридорів для забезпечення руху гуманітарних вантажів з продуктами та медикаментами до Маріуполя, для евакуації цивільного населення України з міст, які знаходяться під обстрілами збройних сил країни агресора, та продовжує послідовно виступати за негайне припинення вогню і надання можливості безпечної та безперешкодної евакуації населення з цих міст.

Разом з цим, народні депутати України - члени Комітету захищають Україну зі зброєю у руках та продовжують  надавати допомогу людям, які постраждали внаслідок військових дій та були змушені залишити свої будинки та виїхати у безпечніші місця.

Окремо, Комітет звертається до Парламентської Асамблеї Ради Європи про виключення Російської Федерації зі складу Ради Європи.

Слава Україні!

Героям Слава!