Остаточно припинити вантажні сухопутні перевезення між країнами Європейського Союзу та Росією закликають у Комітеті з питань економічного розвитку

Інформаційне управління
13 березня 2022, 16:28

Реакцією світу на розв’язану Російською Федерацією  війну проти України, грубе порушення нею міжнародного права стало запровадження трьох та підготовка четвертого пакету економічних санкцій, які болісно вплинули на економіку країни-агресора. Зазначені санкції завдають потужного удару  як по банківській сфері, так і по інших галузях російської економіки.

Понад 38 країн, включаючи США, Канаду, Велику Британію, членів Європейського Союзу та інших, закрили свій простір для авіаційних перевізників РФ. Контейнерні перевезення в Росію та з Росії припинили п’ять з шести найбільших судноплавних компаній світу, зокрема Maersk, MSC, CMA CGM, Hapag-Lloyd і Ocean Network Express. Логістичні компанії DHL та FedEx також припинили постачання товарів з та до Російської Федерації.

Ізоляція Росії від усього цивілізованого світу має стати повною!

У Комітеті з питань економічного розвитку вчергове закликають уряди європейських країн закрити всі сухопутні перевезення між ЄС та Російською  Федерацією.

Всі торгово-економічні відносини між країнами Європейського Союзу та країною-агресором мають бути припинені.

Звертаємось до великих міжнародних компаній та бізнес-структур з проханням припинити усі торгово-економічні зв‘язки з Росією. Розуміючи всі наслідки такого кроку для бізнесу європейських країн, ми наполягаємо на такому рішенні, оскільки агресор на Україні не зупиниться!