Журналісти цілодобово інформують українців і світову спільноту про злочини путінського режиму

Інформаційне управління
02 березня 2022, 13:40

 Сьогодні сьомий день жахливої російсько-української війни. Українські журналісти та репортери продовжують цілодобово інформувати українців та світову спільноту про злочини путінського режиму.

Нагадуємо, що 26 лютого 2022 року за ініціативи Міністерства культури та інформаційної політики України, а також провідних медіагруп України – 1+1 media, StarLight Media, Медіа Група Україна, Inter Media Group і телеканалу Рада стартував спільний телевізійний ефір «Єдині новини».

Намагаючись припинити трансляцію українських телеканалів, 1 березня 2022 року російські війська двічі обстріляли керованими ракетами київську телевежу, внаслідок чого було пошкоджено трансформаторну підстанцію та апаратну на самій вежі. В результаті обстрілу загинуло п’ятеро людей та п’ятьох поранено, трансляцію було частково пошкоджено, але згодом було увімкнено резервне мовлення частини каналів, та невдовзі було відновлено цифрове мовлення таких каналів: UA Перший, Рада, 1+1, Україна, ICTV, СТБ, Інтер, Україна 24.

В цей час пропагандистські потвори на російських телеканалах  продовжують розповідати, що мирних жителів ніхто не вбиває, та розповсюджують фейкову інформацію.

Головним девізом сучасної журналістської спільноти є правдиве висвітлення подій на всіх фронтах, дипломатичному, інформаційному задля якомога скорішого знищення ворога. Кожен український боєць інформаційного фронту робить свою справу хто що може на своєму місці – на передовій, в бункерах, у зруйнованих населених пунктах, в тилу, аби наблизити перемогу України в цій війні!

Низький уклін вам, наші дорогі Герої України, дякуємо вам за героїзм, хай береже вас Господь!