ТСК з питань розслідування обставин, що призвели до смерті судді та міського голови Кременчука, підготувала звернення до правоохоронних органів

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
22 лютого 2022, 12:30

Відбулося друге засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування обставин, що призвели до смерті судді Автозаводського районного суду м. Кременчука Полтавської області Олександра Лободенка та міського голови міста Кременчука Полтавської області Олега Бабаєва.

Члени ТСК на своєму засіданні обговорили та затвердили проекти звернень, які стосуються предмета діяльності Тимчасової слідчої комісії, до керівництва Головного управління Національної поліції у Полтавській області, прокуратури у Полтавській області, Генерального прокурора України, голови Національної поліції України, а також до Державної судової адміністрації України.

«Всі члени ТСК розуміють всю відповідальність участі у роботі Комісії і ретельно працюватимуть задля розслідування обставин, що призвели до смерті мера Кременчука та судді місцевого суду», – зазначив голова ТСК Михайло Цимбалюк.

Верховна Рада України 1 лютого 2022 року своєю Постановою №2033-ІХ утворила Тимчасову слідчу комісію з питань розслідування обставин, що призвели до смерті судді Автозаводського районного суду м. Кременчука Полтавської області Олександра Лободенка та міського голови міста Кременчука Полтавської області Олега Бабаєва.