Руслан Стефанчук про проведення в Києві сесії ПА НАТО: Очікується прибуття до 600 іноземців

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
28 січня 2022, 14:58

 

Проведення в Києві сесії ПА НАТО сприятиме підвищенню авторитету України як у світі загалом, так і на євроатлантичному просторі зокрема. Про це зазначив Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук на засіданні Організаційного комітету з підготовки та проведення весняної сесії ПА НАТО 27–30 травня 2022 року (далі — Оргкомітету).

«Очікується прибуття до 600 іноземних гостей. Сесія ПА НАТО складатиметься з пленарного засідання, засідань комітетів, протокольних заходів, ознайомчих візитів тощо», — уточнив Руслан Стефанчук.

За його словами, комплексне розв’язання питань, пов’язаних з організацією заходу, вимагатиме залучення зусиль Кабінету Міністрів, Офісу Президента України, низки міністерств і відомств.

Представником Апарату Верховної Ради України, відповідальним за загальну координацію з підготовки та проведення весняної сесії ПА НАТО, обрано Керівника Апарату Вячеслава Штучного.

Учасники засідання затвердили склад Робочої групи з підготовки та проведення сесії ПА НАТО (з урахуванням можливих доповнень), персональний склад Оргкомітету, місця та дати проведення засідань і супутніх заходів у рамках весняної сесії ПА НАТО.

Крім того, на засіданні Оргкомітету обговорили питання щодо змістовного наповнення заходу, затвердили основні напрями роботи та план заходів з підготовки та проведення весняної сесії ПА НАТО. 

Джерело: Секретаріат Голови Верховної Ради України