22 жовтня відбулось третє засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування можливих протиправних дій посадових осіб Державного космічного агентства України (Національного космічного агентства України) та підприємств космічної галузі, зокрема під час реалізації проектів "Либідь" та "Циклон-4"

30 жовтня 2021, 13:53

 
22 жовтня відбулось третє засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування можливих протиправних дій посадових осіб Державного космічного агентства України (Національного космічного агентства України) та підприємств космічної галузі, зокрема під час реалізації проектів "Либідь" та "Циклон-4".

Відповідно до порядку денного, вирішено питання про залучення до роботи Тимчасової слідчої комісії запропонованих експертів та фахівців у складі 23 осіб, згідно з наданими пропозиціями від установ та організацій.
Також під час засідання прийнято рішення про наступні запрошення  до участі в роботі ТСК представників інших відомств для проведення всебічного розслідування.

Під час засідання було затверджено План роботи ТСК.

Наразі триває систематизація та аналіз отриманої інформації для формування деталізованого переліку фактів, що становлять суть дослідження створених за напрямками робочих груп.

Протокол засідання додається.