За два роки роботи Парламенту вдалося багато чого досягти завдяки ефективній роботі народних депутатів, - Дмитро Разумков

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
30 вересня 2021, 22:49

 

Верховній Раді України IX скликання вдалося реалізувати багато ініціатив завдяки ефективній діяльності народних депутатів, які сумлінно виконували свою роботу. Про це заявив Голова Парламенту Дмитро Разумков в ефірі телеканалу “Україна 24”. 

 Дмитро Разумков відзначив, що готовий за необхідності прозвітувати про свою роботу на посаді Голови Верховної Ради України, оскільки йому точно є про що сказати. 

 Серед головних здобутків Верховної Ради IX скликання Голова Парламенту назвав - зняття депутатської недоторканності та подолання кнопкодавства. “У стінах Верховної Ради було проголосовано багато реформ. І дуже часто це набирало за 300 голосів. Так, не завжди все було просто, але нам вдавалося”, - наголосив Дмитро Разумков.

 Голова Парламенту також відзначив, що Верховна Рада забезпечила правоохоронні і антикорупційні органи необхідними механізмами для їхньої роботи. 

 “Саме ми завершили створення  Вищого антикорупційного суду. НАБУ, НАЗК, САП, ДБР - забезпечили їх всіма можливими механізмами”, - сказав Дмитро Разумков.