У п’ятницю Парламент заслухає Прем'єр-міністра України щодо готовності країни до опалювального сезону, – Дмитро Разумков

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
20 вересня 2021, 12:49


Під час Години запитань до Уряду Верховна Рада заслухає Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля щодо готовності країни до нового опалювального сезону. Про це під час Погоджувальної ради депутатських фракцій і груп заявив Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков.

«Ми з вами підходимо вже безпосередньо до опалювального періоду. Усі домовилися про те, що на цьому тижні під час Години запитань до Уряду ми заслухаємо саме Прем’єр-Міністра щодо готовності тих питань, які сьогодні дійсно бентежать українців», – сказав він.

Дмитро Разумков наголосив, що Парламент у межах своїх повноважень готовий долучатися до підготовки до опалювального сезону та, за потреби, врегулювання ситуації з тарифами. 

«Я знаю позицію всіх фракцій, ми готові допомагати і долучатися до цього процесу. Але все ж таки потрібно розуміти, де наша допомога буде максимально ефективною. Також кожен повинен відповідати за свою зону відповідальності. Є питання, які знаходяться в зоні безпосередньо відповідальності Кабінету Міністрів», – наголосив Голова Парламенту.

***