Порядок денний засідання Тимчасової слідчої комісії, яке відбудеться 10 вересня 2021 року о 14:00

ТСК ВРУ з питань розслідування можливих протиправних дій представників органів державної влади та інших осіб, що могли сприяти порушенню державного суверенітету, територіальної цілісності та недоторканності України і становити загрозу нацбезпеці
09 вересня 2021, 13:45

10 вересня 2021 року о 14:00 відбудеться засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування можливих протиправних дій представників органів державної влади та інших осіб, що могли сприяти порушенню державного суверенітету, територіальної цілісності та недоторканності України і становити загрозу національній безпеці України.


Порядок денний:

1. Про обрання секретаря ТСК.

2. Засідання ТСК у закритому режимі щодо перевірки оприлюднених у засобах масової інформації фактів щодо можливих протиправних дій посадових осіб, що могли призвести до уникнення кримінальної відповідальності членами "приватної військової компанії Вагнера".

3. Брифінг для представників ЗМІ щодо результатів засідання ТСК, проведеного у закритому режимі.

4. Продовження засідання ТСК у відкритому режимі щодо перевірки оприлюднених у засобах масової інформації фактів щодо можливих протиправних дій посадових осіб, що могли призвести до уникнення кримінальної відповідальності членами "приватної військової компанії Вагнера"

5. Про внесення змін в план роботи ТСК.