16 липня 2021 року відбулося засідання Тимчасової слідчої комісії

ТСК ВРУ з питань розслідування можливих протиправних дій представників органів державної влади та інших осіб, що могли сприяти порушенню державного суверенітету, територіальної цілісності та недоторканності України і становити загрозу нацбезпеці
16 липня 2021, 20:30

 
16 липня 2021 року відбулося засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування можливих протиправних дій представників органів державної влади та інших осіб, що могли сприяти порушенню державного суверенітету, територіальної цілісності та недоторканності України і становити загрозу національній безпеці України.

 

За результатами засідання Тимчасової слідчої комісії було прийнято ряд рішень згідно з порядком денним. Також було прийнято рішення про з’ясування причин не явки народного депутата України Порошенка П.О. на запрошення Комісії для надання інформації. Прийнято рішення про розробку Плану роботи Тимчасової слідчої комісії щодо розслідування питання перевірки оприлюднених у засобах масової інформації фактів щодо можливих протиправних дій посадових осіб, що могли призвести до уникнення кримінальної відповідальності членами приватної військової компанії Вагнера. Запросити на засідання Тимчасової слідчої комісії процесуального керівника від Офісу генерального прокурора у певних кримінальних провадженнях та профільного заступника Генерального прокурора для надання пояснень по суті.

 

Відеозапис трансляції засідання від 16 липня 2021 року за посиланням: https://fb.watch/6RicWWHOdb/