Дмитро Разумков: Ми повинні створювати умови, щоб інвестор приходив до України

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
28 липня 2021, 14:39


В умовах пандемії коронавірусу Україні важливо сконцентруватися на внутрішньому виробництві. Про це наголосив Голова Верховної Ради Дмитро Разумков під час робочої поїздки до Миколаївської області, де, зокрема, відвідав завод «ЕКВАТОР».

«Ми повинні створювати умови, щоб інвестор приходив до нас. Щоб ми не просто купували щось за кордоном, а саме тут виробляли та створювали додану вартість», зауважив він.

Голова Парламенту ознайомився з роботою та виробничими потужностями підприємства, що займається створенням  широкого спектру виробів для систем кондиціювання та вентиляції різноманітних об’єктів: атомних електростанцій, морських об’єктів, локомотивного та рухомого складу залізничних доріг, метрополітенів, «гарячих» цехів металургійних підприємств, медичних закладів та багатьох інших.

Дмитро Разумков зазначив, що залучення інвестицій допоможе розбудовувати економіку України. «Це допоможе і людям, і державі в подальшому рухатися вперед та виходити з кризових ситуацій», наголосив він. Голова Парламенту додав, що будь-яка криза це поле для маневру, і Україна має вжити всіх заходів, щоб економіка й надалі розвивалася.