Голова Верховної Ради України перебуватиме із триденною робочою поїздкою у Миколаївській та Одеській областях

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
26 липня 2021, 08:00

 

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков 28-30 липня перебуватиме із триденною робочою поїздкою у Миколаївській та Одеській областях.

28 липня Дмитро Разумков у Миколаєві відвідає завод “ЕКВАТОР”, Миколаївську астрономічну обсерваторію та ознайомиться із виробничими потужностями одного з найбільших українських сільськогосподарських виробників та експортерів - ТОВ СП “Нібулон”.

Під час робочої поїздки на Одещину Голова Верховної Ради відвідає «Морський торговельний порт "Южний” та Балтську міську територіальну громаду, де ознайомиться з сучасним станом розвитку громади та досвідом залучення інвестицій, а також підтримки малого та середнього бізнесу.

В Одесі Дмитро Разумков ознайомиться з роботою товариства з додатковою відповідальністю «IнтерХiм» та діяльністю військово-медичного клінічного центру Південного регіону.

Також Голова Парламенту візьме участь в Українському муніципальному форумі та зустрінеться із Генеральним секретарем Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Андреасом Кіфером.